InboundCPH Metrics

SEO-konkurrentanalyse

Henter data

Vent venligst. Data indsamles og analysen genereres...

Tak fordi du har valgt at benytte vores SEO-konkurrentanalyse. Har du spørgsmål eller brug for en personlig gennemgang, kan du kontakte os direkte på info@inboundcph.dk eller 7023 3535. Få analysen tilsendt på mail.

Resultater for udvalgte søgeord (live)

Oversigt over din Google-placering (i Danmark på desktop-søgninger) på de indtastede søgeord sammenlignet med din valgte konkurrent. Placering 1-10 er søgeresultater på side 1 på Google. Kun 14 % af dem, der søger på Google, klikker på side 2.

Henter data

Henter aktuelle placeringer fra Google. Tager typisk 5-10 sek. pr. søgeord

Synlighed på Google

Oversigt over din synlighed på Google sammenlignet med din valgte konkurrent. Jo flere søgeord du er synlig på, og jo flere personer der søger efter hvert søgeord, jo mere trafik får du, og jo mere værdi har trafikken. Værdien er et skøn over det beløb, det vil koste dig månedligt at købe den samme trafik, når du annoncerer i Google Ads.

Udvikling i organisk trafik (est.)

Graf over udviklingen i estimeret organisk trafik fra Google til dit website sammenlignet med trafikken til din valgte konkurrent.

Delte søgeord

Oversigt over søgeord, som både du og din valgte konkurrent er eller har været synlige på den seneste måned. Den angivne placering er ikke en live-placering, men et gennemsnit for perioden.

No shared keywords data found for specified domains.

Fordeling i placeringer

Her kan du se fordeling i positioner på de søgeord de respektive virksomheder har indekseret på Google. 1-5 plads får op imod 75% klik på en søgning. En førstepladsen får op imod 33%.

Hastighed (Google page speed)

Hastigheden hvorpå et website loader har stor indflydelse på brugeroplevelsen (user signals) og derfor også stor indflydelse på organisk rangering på Google. Google Page Speed viser hvorledes Google betragter en hjemmesides ydeevne ift. hastighed og anbefaler forskellige forbedringsmuligheder, som du kan se ved at klikke på linket “se rapport” under resultaterne.

Bemærk! Mange af disse anbefalinger kan dog gå ud over visning af websitet og funktionaliteten (css og javascript) hvis man går for hårdt til værks og websitet ikke er bygget til at kunne håndtere disse optimeringer.

Henter data

Vi henter data direkte fra Google Pagespeed (tager typisk 1-2 min.)

Links

Konkurrenter

Oversigt over dine vigtigste konkurrenter på Google. Konkurrenterne er ikke nødvendigvis de virksomheder, du normalt betragter som dine konkurrenter, men de, der har størst synlighed på Google inden for dine forretningsområder.

Kontaktperson foto

Skal vi hjælpe dig med øget synlighed, salg og omsætning?

Vi håber, at rapporten giver dig en forståelse for dine styrker og svagheder i forhold til din konkurrent. Ønsker du at vide mere om, hvordan vi kan styrke din synlighed på Google eller løse nogle af de udfordringer, du står med, så book en gratis konsultation med en vore SEO-specialister.

Book gratis SEO konsultation


Med venlig hilsen,
Martino d’Apuzzo
Partner & Senior Digital Strategy Adviser
Andre muligheder:
+45 61201695 | Bestil SEO-potentialeanalyse | Gratis SEO-webinar | Om os

Kundeemner

Få analysen på mail

e-mail sendt

Du har nu brugt analysen 5 gange uden beregning.

Vi tilbyder p.t. analysen som en gratis service.

Der er desværre opstået en fejl da vi skulle hente data fra et af vore datakilder. Prøv venligst igen om 5-10 min.

Fortæl os venligst, hvis du oplever problemer med analysen, så får vi det retter hurtigst muligt.

Prøv venligst igen